5 Ağustos 2010

Geri Dönüş

Mayıs..Haziran..Temmuz..
Ve Ağustostan itibaren sizinleyim.Uzun ara oldu ama döndüm.Anlatılacak çok şey var bu 3 ayda..Bana yeni bir kardeş geliyor Allahın izniyle.Kasım'ın sonlarına doğru bizimle inşallah :)Aramızda tam 15 yaş olucak başka kardeşimde yok niye nu kadar beklediler anlamıyorum açıkçası.. Sorduğumda da babam senin olgunlaşmanı bekledik diye cevaplar veriyo ama yine de uzun bi ara. Ağustosu saymassak 3 ay kadar kısa bir süre var doğmasına cinsiyeti kız.
Bu konu hariç bu yaz tatile gidemedik.Çok sinirim bozuk...herkez tatildeyken biz evde oturuyoruz İstanbulun sıcağı ve nem'inde kavruluyoruz adeta.Bu vakitten sonrada gidemeyiz zaten ramazan geldi.Bu arada çok kilo aldım bu yaz.Annanemlere gittik yedim içtim yengem sağolsun besledi bizi ama yaramadı tam 3 kilo aldım.Aldığımda çok belli oluyo.İstanbula geldiğimde "Gizeemm çok kilo almışsın !!" diyenlere uyuz oldum.Düzceden geleli 1 ay oldu ama hala veremedim.Yemiyorumda sabah kahvaltı ve 6 gibi akşam yemeği haftada 2-3 kerede dondurma.. Niye hala veremedim anlamadım.Çok uyuyorum belki de ondan.

İşte yeni halim.Saçımı kestirdim upuzuun saçlarımı..Ama dayanamadım artık bu sıcakta toplasamda işe yaramıyodu.Amaan kökü bende değilmi uzar işte.

2 yorum:

  1. züper olmuş valla =)
    hem hiçte kilolu falan diiilsin.Diyenler kendilerine baksın.Dal gibiyiz biz =)

    YanıtlaSil
  2. Bu kıyafetimi çok seviyorum valla bu yüzden incecik görünüyorum ::D Tabi bebeğim dal gibiyiz =D

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı bekliyorum... :))