23 Mart 2010

Çekiliş ve Bu hafta Sonu !!

Öncelikle Çekiliş hakkında konuşalım..
Hepinize çok teşekkür ederim.. Kısa zamanda (Çarşamba'dan itibaren) Tam 84 izleyicim oldu.Çok sağolun.Belkide telefon olduğu için bilemicem :D Ama her ne olursa olsun çoğaldı :) Yorumlarınızı teker teker okudum.Kendi bloglarınıza baktım çekilişi duyurdunuz mu falan diye.Herkez duyurmuş duyurmayan yok yani :D

Çekilişin son gününü belirledim. 100 İZLEYİCİ OLDUĞU ZAMAN ÇEKİLİŞİ BİTİRMEYE KARAR VERDİM !! Az kaldı yani elinizi çabuk tutun :) Ama merak etmeyin Nisan ayının sonunda bir tane daha çekiliş düzenleyeceğim.Hoşuma gitti :)

Şimdide hafta sonundan bahsedelim :)
Bu hafta sonu Pendikteydik.Büyük amcamlarda kalmaya gittik.Çok eğlendim.Oraya gittiğim zaman eğlenmeden dönmem zaten :D Evleri deniz manzaralı.Sağ tarafı deniz sol tarafı Sabiha Gökçen :DYazın hava limanı muhteşem gözüküyordu ama şimdi evlerinin önüne apartman yapmışlar fazla gözükmüyor -.-Göz dağı denilen yer de tam evlerinin yanında hemen çıkıp geziyoruz.Alıyoruz çayımızı çekirdeğimizi abur cuburlarımızı vs. Orada yiyoruz Karşımızda deniz manzarası ve adalarr.. .Çok zevkli o manzaraya bakarak çay yudumlamak paha biçilemez bence :) Gidin bir göz atın derim. Uzak ama değer :)






Balkondan manzara..

BUNLARDA GÖZ DAĞI..


Oturma yerlerine doğru giderken ..

Oturduğumuz yerden manzara..

Buda Göz Dağını gezerken çektiğim bi foto.Bu arada gezerken gözlüğümü çıkarttım bi değişiklik olsun diye :D
Buda öyle bi resim :D Güneş yüzüme vuruyordu.O yüzden gözüm kapalı çıkmış.

AAAA Yine gözüm kapalı -.-

Buda yine Göz Dağından Sabiha Gökçen Manzarası :D

Buda bahçeden güneş batarken çekildiğim bi foto.

Herkeze iyi günler... :)


4 yorum:

  1. bence olayın telefonla alaksı yok ama telefon enteresan olmuş ben ne kadar özverili biri olduğunu anladım burdan bence senin şekerliğin izlemeye değer olan allaha emanet ol şeker

    YanıtlaSil
  2. Telefon evde boş boş duruyor.Akrabaların da ihtiyacı yok herkeze teker teker sordum telefon var ihtiyacın varmı diye vs. Kimsenin ihtiyacı yoktu.Bende çekilişe koyayım dedim.İhtiyacı olan birine gider bende mutlu olurum :)
    Çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  3. ne güzel hafta sonu hava güzeldi bizde gezdik hoş olmuş fotoların bende ekliyim kendi fotolarımı bari:))

    YanıtlaSil
  4. :) Ekleyin ekleyin beklemeyin bile bende bakarım :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı bekliyorum... :))