28 Şubat 2010

Kötüyüm..

Bu Cumartesi yine dışarıdaydık.Annemle Ümraniyeye gittik.Dernek gecesi için kıyafet bakmaya.. Ama bulamadım.Modelleri hiç beyenmedim. Ya modeli çok çocuksu yada çok abartılı.Allahtan 2 ay var daha..Aslında moralim bu ara bozuk. Cuma günü babamla kavga ettim. Biliyorum olur böyle şeyler ama ben alışkın değilim.. Babamla hiç kavga etmemişimdir bu yaşıma kadar ya 2 ya 3 defa.. Onunla kavga ettiğim zaman kötü oluyorum.Gerçi bu kavga değil sadece bir tartışma.Her ne olursa olsun onunla aram kötü olduğu zaman bir eksiklik hisediyorum kendimde ! Ama bu ara iyiyim zaten cuma akşamı tartıştık.. Ama kızgınım ona ! Hemde çok. Çok kırdı beni.Bilmiyorum belki o gün kötü günüydü.Hırsını benden çıkarttı. Ama hırsını benden çıkartması da kötü. Sonuçta ben onun KIZIYIM !! Beni üzmemesi kırmaması gerekir..Neyse buda geçer inşallah ..
Bide 2 arkadaşımla olan bir kavga vardı aramızda onu Ebru'nun abisi ve ablası halletmişti Sağolsunlar.. Zaten bi tanesiyle aram iyiydi.Bana bi zararı yoktu. Ama arkadaşı bu olaya karışınca oda onu korumak amacıyla karıştı olaya. Şimdi onunla aram kötü. Ötekisini tınlamıyorum bile ! Küserse küssün umrumda bile değil ! Ama olaya karışan arkadaşım bana surat asınca bi kötü oldum.Maçları vardı.. Kazandılar . Bende tebrik etmek amacıyla ismini söyledim gülerek. Çok kötü baktı. Kötü oldum..
İşte sonuç olarak bu aralar kötüyüm herşey ters gitmeye başladı. Arkadaşımın bana surat asması babamla kavga etmem vs.. İçimden bloga yazı yazmak bile geçmedi.Ama yazarsam rahatlarım diye düşündüm ve rahatladım sayılır...

2 yorum:

  1. Geçmiş olsun, babanla aran duzelır senın kızım.Senin baban sana aşık biliosun :)
    Bu arada dernek ne zaman eğlence yapıo ben bılmıyorum?
    Bİletler kaça :P

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim.. Şimdi düzeldi sayılır.. Beni sinir etmek için bişiler söylüyor ama takmıyorum :D Bende onu deli ediyorum :D
    Dernek gecesini bilmiyorum Nisan da büyük ihtimal.. Sende direk para heee -.- Ne bilim 50-60 olur biliyosun sanatçı falan da gelir anca yeter ..

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı bekliyorum... :))