15 Şubat 2010

Pazar Pazar Pazar !!

Bugün laptop u zar zor aldım babamdan :)) Pazarları evde olduğu için bilgisayar onda oluyor. Neyse ki bugün fazla sıkılmadım evde babam olduğu için ((: Bu yaşta olsam bile hala babamla oynuyoruz. Hiç de şikayetçi olmuyorum açıkçası ^^ Aşağıdaki de resmimiz.Resim çekilmeyi hiç sevmez nedense çekildiği zaman da somurtup da çektirir.Ama resim çekerken abuk sabuk yüz şekilleriyle onu güldürünce iş değişir :D
Bu fotoğrafta annem aniden çekti ben hazırlıklıyım tabi ^^ ( Babam esniyooooo ((: )



Burda babamın okey eli :)) Ben yanına gelince şansı kötü gitmeye başlıyor =))



Eveett birde annemle pazara gittik bugün.. Tabi gönül isterdi orda da resim çekilelim ama olmaz ayıp olur tabi ^^ Alışverişimizi yaptık eve geldik.. Malzemeleri dolaba yerleştirdik. Sonra oturduk 5 dk öncede babamı yolcu ettik ^^ Maça gidicekmiş galiba. Aaa bu arada yarın okul var bie haftadır okula gitmiyorum been.Lise olduğum için kalan öğrencilere öğretmenler sınav yapıyormuş. O yüzden derslere girmiyorlar bizde gitmiyoruz. Özledim okulumu yaa :/ Neyse yarın hasret bitiyoor.. Ne mutlu bana .. :)

4 yorum:

  1. Güzel kızım 31 yaşındayım ben hala babamla oynuyorum :) Ayrıca okulu özledim demişsin aferim kuzuma

    YanıtlaSil
  2. Aaa 31 yaşındamısınızz Doru söylüyorum hiç göstermiyorsunuz :O (: Evet okulumu çok özledim :( Ama yarın açılıyor allahtan 1 hafta daha dayanamazdım.. (:
    Bu arada şu anda ağlayabilirim. İlk yorumu kuzenim hariç siz yaptınız. Çok teşekkür ederim. Blogu okuduğunuz için de yorum yaptığınız içinde .. (:(:

    YanıtlaSil
  3. manyakmısın sen =)
    Bir tek ben okuyacaksam, neden blog oluşturdun :P
    Ama yazdıklarını tekrar gözden geçir ve hemen düzelt derim şekerim.Acele yazma, oku tekrar yaz, sil , ekleme yap vs...
    Olmaz öyle yazım yanlışları dolu bir blogger.Hem de TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI ÖĞRETMENLİĞİ için uğraşan kuzenin varken =)
    Bu arada bir önceki post'ta da resmini dikey koymuşsun =) Picassa yükle, resimleri düzenle bence.Neyssse ,bir ara görüşebilirsek, yaparız birşeyler.
    Bu arada melehanlar bize neden haber vermemişler.Bak stresim geldi.Belki yeniden gelirdik.Ki gelemezdik =)
    Benden bahsettiler mi? Sınava hazırlanıyorum ya, kesin lafım geçmiştir.Aleyhimde neler oldu anlat bakem :P

    YanıtlaSil
  4. AAA şu anda benimde stresim geldi ama. Dur ya daha yeniyim sizden öğreniceğim çook şey var :P O resmi bilerek dikey koydum düz durunca daha çok kilolu görünüyorum ^^.
    Ya onu bilmiyorum saat 2'de aradılar biz geliyoruz diye 4 de geldiler onu bana sorma onlara sor ^^
    Senin hakkında fazla bişey konuşmadık.Nerde okucak ne bölüm olucakvs. gibi sorular sordular cevap verdim. İşte sınava giricek..Tük Dili ve Edebiyatı öğretmenliği istiyor.Çalışmaya başladı kendine sorular çıkarıyor çözüyor flan filan dedim işte :))

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı bekliyorum... :))